dilluns, de març 10, 2008

Valoració eleccions, patirem com uns cabrons!

Post escrit per Bernat Picornell

Tot just començo a escriure aquesta valoració de les eleccions quan em truquen informant-me: en Puigcercós ha dimitit per dedicar-se al partit. Ara sí que en Carod pot sospirar, algú el lloc li pot pispar. Però bé s’ho haurà de muntar el número dos si del congrés en vol sortir victoriós. No avancem aconteixaments, vés a saber quina en porten de ment.

De moment valorem el congrés: Esquerra ja és un partit més. Ha perdut el grup propi, els Verds també, tots acabarem al carrer! El bipartidisme es va imposant: només dos grups sobreviuran. Esquerra i Izquierda encara podran negociar, la Chunta i els independentistes bascos no podran ni demanar. I és que el PSOE i el PP ben iguals deuen ser, el PP “viva Galicia”, i el PSOE “viva Letizia!” La “nena” no ha nascut, però del PSOE un president gens merescut.

Agafem aire ben fort o del congrés en sortiràs ben mort. La derecha se impondrá, cullons Catalunya com patirà! Si que té poca memòria la gent, la RENFE l’acabaràs empenyent! L’1 de desembre la Magdalena ens volíem menjar, i ara ministre de retards serà! Una merda eleccions per acabar-ne fins als collons. Us n’havíeu oblidat del Bono, i olimpíades a la capital d’Ejpaña? Doncs les patirem, no fos cas que els Catalans guanyem!

Sí senyors sí, els que no vau anar a votar, tot això us passarà! I és que sovint l’abstenció no és pas la millor opció! A Espanya ho hem perdut tot, fins i tot el nostre argot. De política haurem d’aprendre si no volem caure en la mateixa pedra.

Ja vaig acabant, no vull fer-vos adormir. Hem de ser conscients que a partir d’ara Espanya serà ben rara. No intentem pensar-hi massa i sortim tots de casa. O ens mobilitzem tots ara o farem tots mala cara. Els polítics no tindran pietat, practicaran l’espanyolitat.


1 comentari:

Anònim ha dit...

deunido quin poeta estas fet noi...!
si que patirem si, i estic d'acord que "el vot útil" tan sols afavoreix el bipartidisme, tot i així no culpis l'abstenció. Votar un partit que no ens representa, a unes eleccions d'un país que fa 300 anys que ens ocupa només fa que reafirmar la seua "democràcia", i no hauriem d'estar disposats a aguantar-la més.
apaa salut!