diumenge, de juny 15, 2008

Respota al comentari del post anterior. Congrés d'Esquerra!

"Anònim": et responc amb un nou post ja que vull que vegis la resposta! Primer de tot... Ja sé que no ho faràs però... Trobo si més no "lleig" que ho diguis anònimament!! Vaja, tampoc mossego, eh!
També cal dir-te que gràcies de tornar a deixar el comentari (entenc que el de l'altre dia també erets tu) i així et responc ja, sinó no ho hagués fet fins d'aquí un temps.

Bé, primerament Països Catalans. Escolta'm una cosa. Jo els defenso com qualsevol altra persona pot defensar que el Valencià no és Català. M'explico: l'estat espanyol unitari no és històric també? No varen crear l'Espanya del gran imperi fa molts i molts anys amb una centralitat que a voltes encara dura? Doncs el mateix. Crec en els Països Catalans per un motiu cultural!

Hi ha molta gent al País Valencià que n'està fins allà baix d'Espanya. Que està fins allà baix de tenir un llindar del 5% que no permet que surtin escollits partits petits. Que està fins allà baix que no es permeti una lliure circulació d'ideals i que de tant en tant posin bombes a la seu d'Esquerra d'Alacant o que cremin periòdicament la seu d'edicions 3 i 4, propietari del qual, Eliseu Climent, va pagar de la seva butxaca el repetidor perquè es pogués veure TV3 al País Valencià. Que està fins allà baix de tant d'Espanyolisme. AIXÒ ÉS HISTÒRIC??????? Tots aquests greuges són històrics? Si us plau, digue'm que sí!

Hi ha molta gent a la Catalunya Nord que està fins allà baix d'un estat centralista i de l'estil més Jacobí dels últims temps. Que està fins allà baix de Nicolas Sarkozy. Que està fins allà baix d'un estat que no protegeix un bé cultural: la llengua!!!

I podria seguir amb la gran llista de desavinences entre territoris. És per això que vull uns PPCC lliures d'estats que no volen res més que fotre la cultura Catalana. Per això. Evidentment és complicat però per això ho busco, per rebaixar-ho! I escolta, jo no he proclamat res, no he proclamat cap independència. Si ho hagués fet les tropes dels estats Espanyol i Francès ja haurien sortit al carrer, com l'any 1707 en el qual van cremar Xàtiva sencera!

Escolta, no és que pensi que el meu partit és l'únic que lluita per la independència. És que et demano que em diguis un partit de Catalunya que ho faci! Evidentment hi ha formes de buscar-ho. Ho ens encarreguem primer de la qüestió nacional o primer la social. Si optem per aquesta segona, entrem a govern, treballem i d'aquí un temps en parlem. Escolta una cosa: tu saps quina feina es fa? Tu saps quina és la regió d'Europa que coopera més? Catalunya. Saps qui porta cooperació? Esquerra. Saps qui crea més pisos per jovent que mai? Esquerra. I tot això, per crear un millor país per assolir la independència. Escolta, si no hi veus canvi tranquil, ja el veuràs. Però si et llegeixes el post que he escrit abans, no dic que l'executiva hagi d'aconseguir la independència. Som tots i cada un de nosaltres que l'hem de cercar. I jo ho sento però les hores que he dedicat pel país no les has dedicat tu amb molts altres temes que, ho sento, desconec. Treballem i no ho deixem de fer. Ja et posaré exemples un altre dia, t'ho asseguro.


Que li donem la mà al rei? Evidentment que sí! Escolta una cosa, com vols que aconseguim la independència si no entrem en el joc democràtic, m'ho expliques? Òstia dona'm una solució vàlida i la posarem en pràctica! I no t'enganyis, per exemple, les CUP, per dir qualsevol cosa, també entren en el joc democràtic per aconseguir arribar més enllà.

Què collons dius dels cotxes oficials? Escolta, no som uns venuts. A veure si tu ets capaç de portar la vida que porta qualsevol polític. Aixeca't a les 6 del matí i arriba a casa a les 2 de la nit havent tingut simplement una hroa per dinar. Això no ho vol ningú. No sé si treballes o no. Però a veure qui és el llest que un 15 d'agost atura les seves vacances per anar a Barcelona a arreglar un tema d'estat. Creus que després recuperen aquests dies? Ni el més majara dels treballs fa aquests horaris. I evidentment que es va en cotxe oficial. Els càrrecs de govern bé han de tenir protecció, no et sembla? I una cosa, sobre el tema del carril d'emergència...
  1. Sí, són més important que tu. Bàsicament pq són càrrecs de govern i tu no. Ells treballen pel país i tu, si treballes, també però a menor escala. Ells fan aquests horaris, tu no.
  2. Carril d'emergència... Escolta, et creus tot el que surt als diaris? Primer, era una simple carta al diari. Segon: com aquella dona va poder veure que era en Carod si anava corrent pel carril d'emergència i el més important: COM EL VA PODER VEURE SI ELS COTXES OFICIALS PORTEN VIDRES FUMATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
I no, no ens la porta fluixa. Torno al tema d'abans. Hi ha gent dins el partit que prefereix govern per això, per treballar per les persones. Primer informa't de la obra de govern i després en parlem!!! Si? És un ** tòpic el de "els polítics no fan res". I una merda no fan res. Si realment no féssin res el país no tiraria, i em sembla a mi que sí que tira. Ja escriuré sobre això i et faré una llista de coses fetes!!


Apa, siau i espero que diguis qui ets, jo ja saps qui sóc.




PD: potser no treballa en una fàbrica però treballa molt més que algú que treballa en una oficina... Horaris... Tu els fas? Respòn. Quina responsabilitat tens tu dins del teu lloc de treball? Ell, quan era conseller de Governació tenia una responsabilitat que ni un cap d'una empresa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Escolta, primer de tot, sóc anònim per que crec que potser represento a més d'un català.

Hi ha una cosa importantíssima que no has mencionat: els sous que reben a canvi d'aquest dura jornada laboral, perque al contrari que un obrer, la seva feina està mal pagada i cansa el doble, va home va!!

Un obrer també s'aixeca a les 6, rep un sou de merda, li canvien el torn cada dos per tres, té més risc a la feina...

Sincerament, si ells han estat escollits pel poble, és molt trist que es gastin tants diners en les seves coses i siguin tant hipòcrites.

M'has defensat que els polítics fan molta feina, no t'ho nego, però hi ha massa paraula i pocs fets, els polítics estan massa en un altar, i per a mi, tothom es igual, ningú es superior a mi, NINGÚ. Tots som iguals.

I dius que esteu oprimits al sud i al nord, i la gent de parla castellana aquí que?
La gent que defensa una espanya unida (no necessariament vol dir que siguin feixistes)aquí són discriminats, i si parlem de atacs, et sona d'algu Terra Lliure?¿?¿?

Amb els dels nord estic completament d'acord el que està fent frança amb el bretó, el corse, l'occità, el català no té nom.
Però no només és culpa del Sarkozy, els anteriors presidents tenen la mateixa culpa o més.

Dius que Catalunya ajuda molt, però si esteu intentant reduir la solidaritat amb les regions mes pobres d'espanya, la qual no han tingut la sort d'estar ben situades, ja que catalunya sempre ha sigut rica (inclós al franquisme).


No aneu de victimes sisplau, perque el que us fa l'estat espanyol amb el català, vosaltres ho feu amb el castellà i qualsevol altra llengua prohibint els cartells que no siguin en català, això si que es trist, que denuncieu que una llengua està oprimida i oprimiu les altres!

P.D: Per confirmar-ho, jo no sóc ni independentista, ni espanyolista, ni fatxa ni res d'això, sóc una persona que es sent català, però que no necessita un estat per mostrar-ho.

Anònim ha dit...

Que quedi clar, que aquest text l'he escrit sense pretensió de burxar ni res d'això, sino més aviat de caire d'opinió, no vull ni que t'ho prenguis malament ni que t'ofenguis, ja que la teva lluita es digna, ja que veig que tens les idees molt clares.

En serio, aquests comentaris t'han caigut a tu, perque vaig "caure" a aquest blog i no en un altre.

I tampoc vull dir que tingui tota la raó, ja que potser, i segurament m'equivoco en algu o en tot, qui sap.

Bernat Picornell Grenzner ha dit...

Ep! Et contesto quan tingui una mica de temps, d'acord!
Jo també et volia dir que malgrat tot GRÀCIES pels comentaris! En el fons busco això, que sigui un espai en el qual la gent pugui dir el que li sembli sobre el que escric, només faltaria!! :)

Anònim ha dit...

"I dius que esteu oprimits al sud i al nord, i la gent de parla castellana aquí que?
La gent que defensa una espanya unida (no necessariament vol dir que siguin feixistes)aquí són discriminats, i si parlem de atacs, et sona d'algu Terra Lliure?¿?¿?"

..no puc entendre que argumentis dient que la gent de parla castellana aqui està discriminada..
Primer punt, estem a Catalunya i tant el Català com el Castellà són oficials (per tant discriminació a la llengua, poca..), i si es obligatori rotular en Català, es perquè estem vivint a Catalunya, on fa segles que la seva cultura i història van lligades a aquesta llengua, tot i aixi hi han pocs llocs on només es rotuli amb Català, si es això del que et queixes..
segon punt, "la discriminació a la gent que defensa una espaya unida" vaaaa home, actualment el president de Catalunya pertany al PSC i aquests no son massa independentistes, el que vull dir es que, si ens guiem per les votacions, la majoria de la població està a favor de partits que no proclamen la independència i que per tant ja els hi està bé viure dins d'Espanya.. osigui tampoc els i tirem pedres que diguem..
tercer punt TERRA LLIURE, m'estas argumentant que la gent de parla castellana actualment se sent marginada per terra lliure? de quin any estem parlant?? si terra lliure ja no existeix és perquè la gent d'aquí està en contra de la violència com a resposta.. i/o perque els ideals ja no son els mateixos..

eeeeen fiii... no he pogut evitar respondre
ja em diràs alguna cosa ;)