dissabte, de juny 07, 2008

Resultats de les enquestes


Bé, publico els resultats de les dues enquestes que fins aquesta matinada estaven obertes al bloc... La primera era referida a les candidatures del XXVè congrés d'Esquerra. Hi havia quatre opcions tot i que sóc conscient que al ser "llistes obertes" podies votar un possible candidat a la presidència i un secretari general de diferents candidatures...
Han votat 42 persones i la candidatura "guanyadora" ha estat la d'en Joan Puigcercós i en Joan Ridao... Pel que fa a la segona posició ha estat per la candidatura de Carretero i Carandell seguits a només un vot, de Jaume Renyer i Uriel Bertran. Per últim, el tàndem Benach i Niubó ha obtingut 7 vots.
Publico els resultats avui, dia de jornada electoral a Esquerra Republicana. Molt segurament, el pròxim post ja serà amb els resultats definitius damunt la taula!




La segona pregunta que hi havia damunt la taula era qui preferia els votants: Barack Obama o Hillary Clinton. La data per tancar la votació la vaig fixar a l'Agost, mes en el qual se celebrarà la convenció demòcrata. Ho vaig fer ja que pensava que els superdelegats serien els que acabarien triant un candidat o un altre. Però finalment he tancat la votació aquest dissabte ja que Hillary Clinton es retirarà, previsiblement, de la carrera cap a número u de les llistes Demòcrates de les eleccions a la Casa Blanca.
S'han registrat 36 vots dels quals el 85% (30) ha anat a parar a Barack Obama i el 15& (6) a Hillary Clinton




Post escrit per ___
Posted by Picasa

1 comentari:

Joan M. Roig ha dit...

Ei Bernat, quina casualitat, anava a comentar-te lo del boicot a Air Berlin però veig que ja ho tens. Per cert, hauries d'escriure un post sobre el tema, centran-te en la denúncia contra Joan Puig, amb qui m'agradaria solidaritzar-me. Els facciosos nacionalistes espanyols s'en renten les mans.


Salut!