diumenge, de març 30, 2008

ecologisme de pacotilla!

Avui toca parlar d’ICV. Ells, tot ecologistes i macos crec que estan tenint una actuació deplorable amb el tema del TRANSVASAMENT del Segre al Llobregat.

En l’últim post opinava que l’ecologisme té un cost, i en aquest cas també té un cost. Trobo realment hipòcrita estar en contra del transvasament de l’Ebre i, en canvi, certs partits mirin de fer-lo d’un altre riu, per què senyors, no ens enganyem i que no ens enganyin! NO és una “aportació puntual d’aigua del Segre al Llobregat” és un transvasament (fer passar aigua d’un riu a un altre, segons ens diu el diccionari).

Alguns diran: home, és que és temporal, només és mentre duri la sequera! I què t’assegura que un futur no serà permanent? Amb aquest transvasament deixes seca a la Cerdanya, la Seu d’Urgell, etc. per donar aigua a la capital. Ben trist. Si us plau, aneu aquest estiu a la Cerdanya o a la Seu i mireu la quantitat d’aigua que porta el Segre... Ben poca! I no només això, hi ha hagut anys que a l’alçada de Martinet les truites es morien per falta d’aigua... Aneu i veureu, que aquella aigua no soluciona que 5 milions de persones es quedi sense aigua a la boca...

Un transvasament va en contra de la natura, malmets alguna zona per donar aigua a una altra que no precisament és més important! És per això que critico el paper d’ICV. Hem d’estar en contra de TOTS els transvasaments. Començant pel de l’Ebre, seguint pel del Segre i acabant pel Roîne!!

Esperem que ERC no se sumi a l’espectacle!


NO AL TRANSVASAMENT

NI A L'EBRE... NI ENLLOC!!!