dimecres, de novembre 05, 2008

Obama i endavant

Doncs res, seguint amb el guió, a priori, previst, Barack Obama va guanyar els delegats necessaris perquè l'escolleixin properament com a president dels Estats Units.

Vaig criticar en el darrer post la visió que molta gent tenia sobre Barack Obama, i ho reafirmo, no és el canvi pels Europeus. Repeteixo pels Europeus. Però allà es veu que sí. Els ciutadans han votat en massa per primer cop a la història des de la legalització del vot femení. La gent s'ha volcat totalment amb la campanya, i dia rere dia, es precipitaven els aconteixaments.

Vaig criticar també la obssessió que hi ha a Europa per un candidat i per unes eleccions nord-Americanes. Nois, el panorama internacional, no variarà GENS!!! Malgratr això, m'incloc dins del grup de criticats... Sí, sí, ahir a les 6 del matí vaig aixecar-me per mirar el seu discurs, i haig de dir que, conyes fora, és un gran orador, que és capaç de fer un discurs de 10 minuts davant de milers i milers de persones sense un sol paper (que li diguin al Pujol, que sempre portava aquelles notetes).

Bé, no tinc més temps per comentar, us deixo amb un súper link molt interessant i un parell de vídeos. El primer, la cançó del "Yes, we can", el segon, el discurs d'ahir!


http://www.google.com/intl/en_us/2008election/


2 comentaris:

Eduard González ha dit...

Per Sant Cugat sembla que no ha caigut gaire bé l'Obama!! tant és.. com dius, a Europa rés canviarà...
Apa: Salut!

Cristina Mont ha dit...

Has posa el mateix link! sisi ara també tinc blog... tindré poc temps per afegir comentaris però... faré tot el possible!
Tens raó que el panorama no canviarà però... això no vol dir res. No canviarà de cara a la galeria però potser les relacions si... petits detalls que sempre són bons. És difícil no tenir l'esperança de canvi, per petit que sigui.