dijous, de juny 19, 2008

Últim programa de "La nit al dia"




No tinc massa temps i, tot i voler-vos comentar el recent episodi de guerra entre les llengües minoritàries i el mateix estat Francès. Per pura casualitat ahir a la nit vaig estar llegint sobre el tema i ves per on, avui ens han preguntat la qüestió a l'examen de Ciència Política... Queda apuntat per comentar-ho!! Queda pendent també la contestació de "l'Anònim"!

Simplement vull escriure i informar-vos que demà serà l'últim "la Nit al Dia". El programa que s'ofereix cada dia a mitjanit a TV3 plega després de 6 anys. Primer va començar a emetre's al 33 però conseqüència de l'èxit, ha ocupat durant 3 anys les graelles de Tv3. Fins fa poc el presentava la Mònica Terribas i en confirmar-se el seu pas a la direcció de Tv3 ho ha presentat Albert Clossas.

Personalment crec que ha estat dels millors programes en els 25 anys d'història de Tv3 ja que, tant convidava a la reflexió en les entrevistes, com informava amb molta regurositat les informacions més destacades. Han estat molts els cops que, arribant tard a casa sense veure les notícies, he comptat amb "La nit al dia" per tal de no marxar al llit sense saber-ho tot del dia. Grans entrevistes a grans personatges resseguint fil a fil l'actualitat nacional, estatal i internacional. SEMPRE rigurositat i neutralitat absoluta. Tothom ha passat pel programa de mitjanit de Tv3.

Demà, última entrevista. Raimon Panikkar. I no crec que sigui pas casualitat. Gran personatge i filòsof resident a Tavertet... L'altre dia sentia una conversa entre ell i n'Antoni Basas i realment val a dir que té mooolt talent. Us convido a escoltar les seves reflexions i converses al matí de Catalunya Ràdio i també us recomano a llegir un llibre editat per Proa sobre aquest mateix tema. El llibre es titula "El Matí amb Raimon Panikkar". Simplement esplèndit.

Tornem al tema... No sé si donen de baixa el programa pel canvi de presentador però simplement em sap molt greu... En un món en el qual cada cop més els programes de televisió no ensenyen la realitat, la "Nit al Dia" posava les coses al seu lloc...

Simplement això, volia deixar constància que aquest programa ha sabut posar a tothom "la nit al dia".

1 comentari:

Joan M. Roig ha dit...

Bernat! Tens això molt abandonat a veure si actualitzem eh?
O és que ja estas de vacances?