dissabte, de maig 31, 2008

Vergonyosa biblioteca

Article d'opinió

Aquest article el podeu trobar al TOT Sant Cugat i al diari de Sant Cugat d’aquesta setmana i al diari “El Punt” (edició Vallès Occidental) de dissabte 31 de maig.

Vergonyosa biblioteca

Què fa un estudiant de qualsevol indret de Catalunya en època d'exàmens? Segurament, anar a estudiar a qualsevol biblioteca a prop de casa seva.

Què fa un estudiant Santcugatenc en època d'exàmens? Quedar-se a casa estudiant! És imperdonable que un dels pobles més importants del Barcelonès tingui una biblioteca tan petita, amb pocs exemplars ACADÈMICS i amb un horari increïble! Com pot ser que tanqui els dissabtes a la tarda, diumenges i dilluns al matí? Per no dir que tanca a les 9 de la nit, com els comerços! Una biblioteca no és un comerç és un SERVEI, i com a tal, ha de satisfer les necessitats de la població, cosa que no fa ni de lluny. Ara ampliaran horaris... A partir del 12 de juny... Qualsevol cosa és millor que res però... Senyors de l'ajuntament: sabeu quan comencem exàmens els estudiants? Dissabtes a la tarda, diumenges i dilluns al matí ens seguirem quedant a casa.

PD: Hi ha una errada. Vaig posar “Barcelonès” quan en realitat volia posar província de Barcelona… No és que vulgui formar part del Barcelonès eh! El Vallès resisteix!





1 comentari:

Joan M. Roig ha dit...

Ei, està bé l'imatge aquesta d'agraïment... tot un detall!
A banda d'això, tampoc podem estudiar les 24 hores del dia, jejeje.
Ara en serio, les podrien obrir més hores, almenys en època d'examens.